Ga naar inhoud


Most Liked Content


#5131 Welke Asstofzuiger

Posted by Koudebommel op 31 mei 2019 - 09:17

Beste mensen,

 

sinds kort heb ik na lang lang wachten eindelijk mijn Nordic Fire Thorsby gekregen. Nu werd mij aangeraden om een asstofzuiger erbij te kopen. Doch ik wordt helemaal geklutst op internet met het zoeken naar een geschikte kwalitatief goede en niet te prijzige asstofzuiger.

Waar ik op moet letten is of het filter te wasbaar is. en dat het een Hepa filter moet zijn. Merken die ik nu in beeld heb zijn de Powerplus POWX300 en POWX308, Ook de Einhell en van Gamma de Handson. Als je dan de referenties leest van de diverse gebruikers is de een enthousiast en de ander weer negatief. Mijn vraag is wat is jullie ervaring? Welke kracht moet de motor hebben, er zijn er van 800W tot 1500W. lengte snoer en zuigslang maakt mij niet uit. En zijn eigenlijk alle filters uitwisbaar, want dat wordt niet altijd vermeld. Ik hoor graag van jullie, dank alvast.

Met vriendelijke groet,  

Peter
#5256 Edelkamin Aris Op2

Posted by Paulm op 21 januari 2020 - 08:24

Ik heb een edelkamin aris UP2 en wil in het technisch menu. Maar hij vraagt een 4 cijferig password. Heeft iemand dat misschien??

Ook zoek ik een technische handleiding dat ik weet hij de kachel in elkaar zit. Eventueel voor groot onderhoud. De kachel is 4 maanden oud. Alvast bedankt.

Grt Paul


#5165 Code En Parameters Service Menu Enjoy Life Hp24

Posted by mv1wou op 20 oktober 2019 - 08:01

Ik heb mijn Enjoy life HP24 na 5 jaar trouwe dienst verkocht en een Julia Next aanngeschaft.

Eigenlijk nooit echte problemen gahad met het ding zoals je hier wel eens leest.

Nu heb ik hier nog een document van met de code en diverse instellingen welke ik gebruikte voor de kachel in combinatie met Green

Premium of Tielen pellets.

Ik heb hier nu niks meer aan, maar wellicht dat jullie hier nog iets me kunnen.

Zie de bijlage.

Alles is natuurlijk geheel voor eigen risico. Als je niet weet wat je doet, doe het dan niet en blijf van de settings af.

Bijgesloten bestand(en)