Ga naar inhoud


Foto
- - - - -

Amg Spa - Vast In Eco Stand

eco amg spa

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 MadMax

MadMax

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 Posts:

Geplaatst op: 29 september 2017 - 01:20

Hallo,

 

Ik heb een nieuwe pelletkachel gekocht en correct geinstalleerd.

 

Het gaat om de AMG Spa acciaio modello 8.

 

Ik heb hem aangezet en omdat hij gelijk ging branden weer uitgezet.

 

Toen de handleiding erbij gepakt (ja, dat had ik als eerste moeten doen). Daarin stond dat hij een initiatie programma door zou lopen. Dat doet hij ook netjes en komt uiteindelijk in de eco stand (ingestelde temperatuur bereikt?). Hij blijft dan echter verwarmen. Ik heb hem 2 uur aan laten staan en hij verwarmde van 19 tot 27 graden, terwijl het lampje aangaf dat de ingestelde temperatuur al lang bereikt was. Dat is toch ook wat de eco stand wil zeggen?

 

In de eco stand kan ik de temperatuur of de intensiteit niet veranderen, maar ik krijg hem ook niet uit de eco stand.

 

Is er iemand die mij hiermee kan helpen? Wellicht moet ik de kachel resetten omdat ik tijdens de eerste initiatie het programma heb onderbroken? Zo ja, hoe moet dit dan?

 

Groet,

Erik



pelletkachels

#2 Pelletkachelheerenveen

Pelletkachelheerenveen

    groot gebruiker

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 267 Posts:

Geplaatst op: 29 september 2017 - 01:48

In de eco stand blijft de kachel op zijn laagste stand door branden.

Met deze buiten temperaturen zal de temperatuur in huis alleen maar oplopen.

Hoe heb jij de rookgasafvoer gemaakt?

De eco stand uitschakelen kan alleen in het installateurs menu.

Vragen bij diegene waar u de kachel kocht.



#3 MadMax

MadMax

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 Posts:

Geplaatst op: 29 september 2017 - 09:18

In de eco stand blijft de kachel op zijn laagste stand door branden.

Met deze buiten temperaturen zal de temperatuur in huis alleen maar oplopen.

Hoe heb jij de rookgasafvoer gemaakt?

De eco stand uitschakelen kan alleen in het installateurs menu.

Vragen bij diegene waar u de kachel kocht.

Maar dan moet ik in de eco stand toch gewoon de temperatuur kunnen veranderen?



#4 Pelletkachelheerenveen

Pelletkachelheerenveen

    groot gebruiker

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 267 Posts:

Geplaatst op: 30 september 2017 - 10:46

Ja ?

Lukt dit niet dan.

Als jij de temperatuur hoger zet moet de kachel in de werkings modus gaan.

Hoe is de rookgasafvoer gemaakt.

Wie heeft de kachel geleverd.



#5 MadMax

MadMax

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 Posts:

Geplaatst op: 30 september 2017 - 02:57

Ja ?

Lukt dit niet dan.

Als jij de temperatuur hoger zet moet de kachel in de werkings modus gaan.

Hoe is de rookgasafvoer gemaakt.

Wie heeft de kachel geleverd.

Ja het is me nu gelukt

 

Dank voor je hulp.

 

Ik was in de veronderstelling dat hij uit zou gaan als de gewenste temperatuur bereikt was.

 

Rookgasafvoer heb ik zelf gemaakt door een bestaande dakdoorvoer.



#6 MadMax

MadMax

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 Posts:

Geplaatst op: 18 april 2018 - 05:52

Ik heb hem heel de winter gebruikt en gisteren uit elkaar gehaald voor groot onderhoud. Fluitje van een cent voor een handige Harrie. Weet iemand hoe ik de SERV melding uit kan zetten. Dat staat niet in de gebruikershandleiding.

#7 Pelletkachelheerenveen

Pelletkachelheerenveen

    groot gebruiker

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 267 Posts:

Geplaatst op: 18 april 2018 - 08:28

UT04 en dan 55 invoeren