Ga naar inhoud


Foto

Waarschuwing: Stuk Touw Gevonden In Zak Pellets Van Hot Devil

pelletkachel ervaring

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Anja Janssen

Anja Janssen

  beginner

 • Members
 • Pip
 • 6 Posts:

Geplaatst op: 10 June 2017 - 08:01 AM

Eerder heb ik op deze site laten weten zeer ontevreden te zijn over de pelletmix naaldhout/beuk van Hot Devil/ Compact Bio Energy.  Er zit veel stof tussen die pellets en ik heb na gebruik van een paar zakken de kachel moeten laten schoonmaken.

 

Sinds die tijd gebruik ik de pellets nog uitsluitend als kattenbakvulling. Zo heb ik vorige week een stuk touw tussen de pellets aangetroffen (zie foto). Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als dat touw in het wormwiel van de kachel gekomen zou zijn. Heb CBE / Hot Devil eerst gevraagd om zelf actie te ondernemen omdat door dit soort voorwerpen ernstige schade aan kachels kan ontstaan. Helaas is de enige reactie die ik (van de advocaat van) Hot Devil / CBE krijg is dat hij constateert dat ik de pellets blijf gebruiken (kennelijk gaan ze er van uit dat ze mij een pallet kattenbakvulling hebben geleverd) en dat ik maar blijf roepen dat er niets goed is (waarmee met name mijn berichten op deze site bedoeld zullen worden en mijn correspondentie met CBE / Hot Devil). Dat laatste (dat er niets goed is) kan ik inmiddels zeker beamen. Ik ga de advocaat nog uitnodigen om aan te geven wat er allemaal goed is (waarbij ik graag het keuringsrapport wil ontvangen, wil weten waarom de verplichte vermeldingen niet op de verpakking staan, uitleg wil hebben over het certificaat, wil weten waarom foutief is geadviseerd etc).

 

Mijn advies voor degenen die deze pellets ook hebben gekocht: voordat de pellets in de kachel gaan goed kijken of er geen vreemde voorwerpen inzitten en bij voorkeur zeven voor gebruik.

 

 

 

 • vreemd voorwerp in pellets.jpg


#2 Minicar

Minicar

  beginner

 • Members
 • Pip
 • 1 Posts:

Geplaatst op: 19 November 2017 - 07:54 PM

Hallo,
Ik heb ook een tijdje op Hot Devil gestookt.
Omdat mijn Dielle alles kon stoken werd er gezegd.
Nou die hot devil troep hoef ik noooiit weer in de kachel.
Het wormwiel kraakte erover en idd. Heel veel stof in de zakjes.
Daarnaast ging het stoken van de pellets ontzettend snel.
Hosting en Seo door
scheiding