Ga naar inhoud


Exscheiding
- - - - -

Pelletkachel Premie


3 replies to this topic

#1 Gast_Paul_*

Gast_Paul_*
  • Guests

Geplaatst op: 13 February 2023 - 10:30 AM

Helaas is in Nederland geen subsidie meer voor pelletkachels maar in België wel en wordt dit de pelletkachel premie genoemd.

De premie voor pelletkachels is een financiële tegemoetkoming die door de overheid wordt verstrekt om de aankoop en installatie van pelletkachels te stimuleren. Het doel is om mensen aan te moedigen om over te stappen op duurzamere en efficiëntere verwarmingstechnologieën. De hoogte van de premie varieert afhankelijk van de regio en het type pelletkachel en kan oplopen tot een bepaald bedrag.

Houd er rekening mee dat de premies voor pelletkachels kunnen veranderen en soms tijdelijk beschikbaar zijn. Het is verstandig om regelmatig te controleren of er nieuwe premies beschikbaar zijn en of u aan de vereisten voldoet om in aanmerking te komen voor deze premies.

Informatie over de beschikbare premies voor pelletkachels in uw specifieke regio kunt u vinden door contact op te nemen met de plaatselijke overheid of door te zoeken op websites van vergelijkingsbedrijven of energiebedrijven.

Als u in België woont en op zoek bent naar informatie over premies voor pelletkachels, kunt u het beste contact opnemen met de Belgische overheid. In België worden premies voor energiebesparende maatregelen vaak aangeboden door de Vlaamse of Waalse regio.

U kunt beginnen door te zoeken op de website van de Vlaamse overheid of de Waalse overheid. Hier vindt u waarschijnlijk informatie over beschikbare premies en hoe u deze kunt aanvragen. Het is ook verstandig om contact op te nemen met de plaatselijke energiebedrijven of een vergelijkingswebsite te raadplegen voor meer specifieke informatie.

Houd er rekening mee dat premies voor pelletkachels kunnen verschillen per regio en soms tijdelijk beschikbaar zijn. Het is daarom het beste om regelmatig te controleren of er nieuwe premies beschikbaar zijn. mocht iemand vragen hebben stel ze gerust, help graag!

 #2 Gast_Wessel_*

Gast_Wessel_*
  • Guests

Geplaatst op: 16 February 2023 - 03:02 PM

de Premie geld enkel voor België en ja  het is mogelijk om de pelletkachelpremie aan te vragen als u op de grens tussen Nederland en België woont. Het is echter belangrijk om te weten dat de premies voor pelletkachels in Nederland en België verschillen, dus u moet zich richten op de premies die in het land waar u verblijft beschikbaar zijn.

Als u bijvoorbeeld in Nederland woont, moet u zich richten op de premies die door de Nederlandse overheid en plaatselijke energiebedrijven beschikbaar zijn. Als u in België woont, moet u zich richten op de premies die door de Belgische overheid en plaatselijke energiebedrijven beschikbaar zijn.

Informatie over de beschikbare premies voor pelletkachels kunt u vinden door contact op te nemen met de plaatselijke overheid of door te zoeken op websites van vergelijkingsbedrijven of energiebedrijven.

 

 #3 Gast_Gast _*

Gast_Gast _*
  • Guests

Geplaatst op: 16 February 2023 - 07:38 PM

graag een concrete link om premie aan te vragen ipv broodje aap verhalen#4 GermWentink

GermWentink

    Moderator

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 421 Posts:
  • LocationWenum Wiesel

Geplaatst op: 19 February 2023 - 11:07 AM

Kijk er zijn natuurlijk in principe ook wel Belgische lezers van dit forum. Voor hen geldt de tip wel zie deze link: https://economie.fgo...n-250-euro-voor

Aanvragen voor 31 maart 2023

GELDT ALLEEN VOOR BELGISCHE INGEZETENEN!!

 


ezgifcom-gif-maker.gif

Mijn pellets stook ik in een 'MCZ-Deco' pelletkachel,
in een 'Artel compact 20kw autocleaning'  met 500Ltr buffer PelletCV,

en in een 'Artel Julia Next' pelletkachel! 

Tuning van Pelletverbruik en parameter instelling via een eigen E-form tool!

 
Reageer op dit onderwerp