Ga naar inhoud


Foto
- - - - -

Pelletkachel Onderhoud Zelf Uitvoeren, Welk Materiaal?

onderhoud pakkingen materiaal

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 Stoker

Stoker

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 8 Posts:

Geplaatst op: 22 september 2018 - 06:19

Ik heb zelfs mijn pelletkachel schoongemaakt, maar moet nu pakkingen vervangen. Overal gezocht maar geen idee wat ik precies nodig heb. Zo heb ik bijvoorbeeld een pakking nodig voor de rookgasventilator. Al wel gelezen over hitte bestendige kit, maar wanneer ik de rookgasventilator volgend jaar weer schoon maak krijg ik die dan nog wel los?

 

Wat gebruiken jullie? 



Pelletkachels.nl Dielle pelletkachel Euron kachels

#2 pelletkachelhome

pelletkachelhome

    volwaardig lid

  • Members
  • Pip Pip
  • 24 Posts:

Geplaatst op: 22 september 2018 - 08:03

Ik zou er maar geen kit tussen doen dan krijg je het de volgende keer niet of lastig los.

Haal gewoon even een nieuw pakking setje bij de leverancier.



#3 Stoker

Stoker

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 8 Posts:

Geplaatst op: 23 september 2018 - 06:05

De pakkingen zijn erg duur kosten 30,- per stuk. Ik kan mij niet voorstellen dat er geen goedkopere oplossing moet zijn.

#4 Pelletkachelheerenveen

Pelletkachelheerenveen

    groot gebruiker

  • Members
  • Pip Pip Pip
  • 324 Posts:

Geplaatst op: 23 september 2018 - 12:06

Welk merk kachel gaat het



#5 Stoker

Stoker

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 8 Posts:

Geplaatst op: 23 september 2018 - 04:47

Welk merk kachel gaat het

Het is een MCZ Cute, ik heb het inmiddels opgelost met een glasvezelkoort dat ging prima. 



#6 Pinkeltje

Pinkeltje

    beginner

  • Members
  • Pip
  • 3 Posts:

Geplaatst op: 01 oktober 2018 - 08:40

Hallo ik heb ook een probleem met mijn artel pelletkachel ,luchtdrukschakelaar en gloeikaars vervangen alles werkt ,maar komt geen vuur en daarna weer no ACC ,alles schoongemaakt geen valse trek .ik weet het ff niet meer wil graag hele kachel resetten maar weet niet hoe precies. Help!!!