Ga naar inhoud


- - - - -

Probleem Nordic Fire Ilvar 7


3 replies to this topic

#1 Gast_Jordie_*

Gast_Jordie_*
  • Guests

Geplaatst op: 24 augustus 2020 - 05:14

Wij hebben mogelijk een probleem met de thermostaat (afstandsbediening). De kachel slaat bijvoorbeeld aan als de kamertemperatuur 24 graden is en de temperatuur op 16 staat ingesteld. Hij gaat soms in modulatie, soms uit en daarna weer aan. De temperatuur loopt dan in huis dan op naar ruim 27 graden maar moet handmatig worden uitgeschakeld anders blijft hij vrolijk stoken. Iemand hier ervaringen mee. Bij het inmiddels ter ziele gegane Dusoleil Eibergen en Nordic Fire zelf doen ze het af als temperatuur schommelingen die bij een pelletkachel horen. De kachel zit nog in de garantie. Het begint nu serieus te vervelen. Iemand tips of iets dergelijks ik hoor het graag. Groeten Jordie

Dielle pelletkachel pelletkachel

#2 Gast_Hitaa Pelletkachels_*

Gast_Hitaa Pelletkachels_*
  • Guests

Geplaatst op: 28 augustus 2020 - 06:06

Mischien nieuwe baterijen in de afstandsbediening en wellicht is het mogelijk om deze te opnieuw af te stemmen op de kachel.

#3 Gast_Gast _*

Gast_Gast _*
  • Guests

Geplaatst op: 30 augustus 2020 - 06:35

Hallo, de importeur stuurt iemand om er naar te kijken. Nieuwe batterijen, software update en met of zonder kabel aansluiten hebben tot op heden niets veranderd. Bedankt voor de reactie iig.

#4 Gast_gast_*

Gast_gast_*
  • Guests

Geplaatst op: 01 september 2020 - 09:24

als technieker komt een wielklem op camionette tot gemaakt is. :lol:

Reageer op dit onderwerp